divider-free-img-1.png

Naučite više

O nama

Svratite u naš restoran Restoran Hrašće, koji fascinira ukusnim obrocima i pored toga vam nudi udoban interijer.

Naš restoran

SERVIRA VRHUNSKU JANJETINU I ROŠTILJ VEĆ VIŠE OD 20 GODINA

Radimo 6 dana u tjednu od 11:00 do 22:00 sati.
Naš je neradni dan ponedjeljak.

divider-free-img-1.png

Janjetina je društvena hrana i mora se jesti u društvu, tek tada je to pravi doživljaj. Rakijica uz ražanj, pa gemišt ili pivo, priča i smijeh kraj otvorene vatre, dijeljenje i zajedničko blagovanje.

Nije važno kako ste otkrili Restoran Hrašće, važno je da ste otkrili najslađu janjetinu u Zagrebu i bližoj okolici i upoznali predivne ljude.

restoran hrasce janjetina

Preporuke:

Jutarnji List

Ovo mjesto pokraj Zagreba nudi savršenu janjetinu i to već godinama!

Mijo Kljajić već dvadeset godina svakoga dana iz Čazme putuje na posao u selo Hrašće, nedaleko Zagreba, gdje je smješten i istoimeni restoran.

Plava Kamenica

Zagrebačka ponuda dobre janjetine na ražnju svela na tri, uvjetno četiri restorana. Restoran Hrašće kraj Velike Gorice, koja je valjda jedino preostalo mjesto na širem gradskom području, specijalizirano baš za janjetinu s ražnja.

VGonline

Gdje pojesti najbolju janjetinu? Ovo nije preporuka nego obaveza. Tu se dolazi zbog janjetine s otoka Paga i iz zadarskoga zaleđa. Mijo je majstor od ražnja, janjci koji dolaze tri do četiri puta tjedno u ovu kuću janjetine, kako je zove, njegova su briga. Janje soli tuzlanskom kamenom soli jer, kaže, da je morska sol vlažna.

restoran hrasce janjetina

Blago Bagarić

Vlasnik restorana

Ovo nije moderan restoran i baš tako treba i biti, ovo je mjesto gdje se jede prstima, mjesto na kojem se osjećate dobro, jednostavno i prirodno.

restoran hrasce janjetina

Mijo Kljajić

Majstor od ražnja

Uživam u ovom poslu, i ništa mi nije teško. U tome se mora biti u potpunosti, nije to posao koji dođeš odraditi, to se mora voljeti. Meni je veći gušt kad si nešto sam napravim, ispečem na primjer roštilj, nego kad mi ga netko servira

Radujemo se vašem dolasku!

divider-free-img-1.png

Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo gotovinu, VISA karticu, beskontaktno plaćanje, American Express karticu, Mastercard karticu, plaćanje virmanom i debitnu karticu.

Telefon: 01 6261 931

Scroll to Top