Naš restoran
SERVIRA VRHUNSKU JANJETINU I ROŠTILJ VEĆ VIŠE OD 20 GODINA
Radimo 6 dana u tjednu od 11:00 do 22:00 sati.
Naš je neradni dan ponedjeljak.
Janjetina je društvena hrana i mora se jesti u društvu, tek tada je to pravi doživljaj. Rakijica uz ražanj, pa gemišt ili pivo, priča i smijeh kraj otvorene vatre, dijeljenje i zajedničko blagovanje.
Nije važno kako ste otkrili Restoran Hrašće, važno je da ste otkrili najslađu janjetinu u Zagrebu i bližoj okolici i upoznali predivne ljude.
Preporuke:
Jutarnji List
Ovo mjesto pokraj Zagreba nudi savršenu janjetinu i to već godinama!
Mijo Kljajić već dvadeset godina svakoga dana iz Čazme putuje na posao u selo Hrašće, nedaleko Zagreba, gdje je smješten i istoimeni restoran.
Blago Bagarić
Vlasnik restorana
Ovo nije moderan restoran i baš tako treba i biti, ovo je mjesto gdje se jede prstima, mjesto na kojem se osjećate dobro, jednostavno i prirodno.
Mijo Kljajić
Majstor od ražnja
Uživam u ovom poslu, i ništa mi nije teško. U tome se mora biti u potpunosti, nije to posao koji dođeš odraditi, to se mora voljeti. Meni je veći gušt kad si nešto sam napravim, ispečem na primjer roštilj, nego kad mi ga netko servira